POTRESI NA PIRINEJIMA: / Procurila tajna iz svlačionice Furije; sedam igrača je znalo da Lopetegui sve radi u tajnosti

Image
Foto: AFP

Julen Lopetegui u najvećoj tajnosti sve dogovorio s Florentinom Perezom, znalo još sedam igrača Reala

13.6.2018.
19:40
AFP
VOYO logo

Dan prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Španjolska se trese kao rijetko kad prije. Naime, u španjolskom nogometu, posebno reprezentativnom kojeg je "moderni" nogomet i "glad za novcem" itekako nadmašio, nastala je dramatična situacija.

Real Madrid na čelu s Florentinom Perezom zaslužan je za potrese na Pirinejima. Sadašnji izbornik Julen Lopetegui privatio je ponudu sa Santiago Bernabeua. Predsjednik Real Madrida objavio je u ponedjeljak da će Zinedinea Zidanea na klupi najtrofejnijeg španjolskog kluba naslijediti u tom trenutku aktualni izbornik španjolske reprezentacije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku kad čitava momčad, izbornim i struka, svi u Savezu moraju razmišljati o prripremi za Mundijal i prvoj utakmici protiv jakog Portugala predvođenog Cristianom Ronaldom, Lopetegeu je u najvećoj tajnosti sve dogovorio s Florentinom Perezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠOK NAD ŠOKOVIMA ZA ŠPANJOLCE: Izbornik Furije dobio otkaz dan prije početka SP-a!

Vijest je šokirala vodstvo Nogometnog saveza Španjolske koje je odmah smijenilo izbornika, kao i španjolsku nogometnu javnost, a svakoga dana pojavljuju se novi detalji prvorazredne podvale koju je Real, ipak nenamjerno, priredio svojoj nacionalnoj vrsti.

Poznata madridska Marca u srijedu je objavila kako su za dolazak Lopeteguija na klupu Reala znali i igrači u reprezentaciji, ali samo oni iz - Reala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je najava Reala da će od sljedeće sezone njihov novi trener biti Julen Lopetegui bila iznenađenje i šok za većinu, ipak nisu svi igrači iz španjolske svlačionice 'bili u mraku' zbog situacije. Prošlo je nekoliko dana otkako je Sergio Ramos bio obaviješten da je nacionalni trener najvjerojatniji izbor da zamijeni Zinedinea Zidanea. Florentino Perez pozvao je svog kapetana i upoznao ga sa situacijom, upoznao ga sa njegovim načinom rada, stilu treniranja i ophođenja s igračima", piše Marca u tekstu i otkriva imena još 6 igrača koji su također znali za situaciju i bili "pravodobno" informirani:

"Dani Carvajal, Lucas Vazquez, Marco Asensio, Isco, Nacho Fernandez, Jesus Vallejo i Ramos znali su da će im se 51-godišni bivši trener Porta pridružiti", ističe se u tekstu. Lopetegeu je sve igračima objasnio, na "način da ne smatra da je pogriješio, iako priznaje da je odluku možda donio u pogrešno vrijeme..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nasljednika Julena Lopeteguija izabran Fernando Hierro, legenda Reala.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo