Oklada godine: Igrao je na Hrvatsku i ispao smiješan!

Pobjedu Hrvatske protiv Brazila jako je želio britanski komičar Adam Kay. On se, naime, kladio na trijumf naše reprezentacije na startu Svjetskog prvenstva.

12.6.2014.
18:49
VOYO logo

"Ako Hrvatska pobijedi s 63:1, onda ću zaraditi 85 milijuna funti", objavio je svijetu svoju okladu šaljivi Britanac kojem možemo samo zaželjeti sreću. Nama je i 1:0 dovoljno, a nekako baš i nije realno da će Modrić i društvo svakih 80-ak sekundi zabiti po jedan gol Cariocama. Ukoliko se i to dogodi, veselit ćemo se njegovim milijunima. No, nije jedini koji vjeruje Hrvatskoj.

"Možete mi reći da sam luda, ali jako mi se sviđa kako Hrvatska izgleda na terenu. Modrić i Kovačić, baby! Mandžukić će jako nedostajati", poručila je američka nogometna reprezentativka Christine Nairn. A Amerikanke su odlične u nogometu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo svi navijači Hrvatske! Ukoliko je potrebno zaigrati, ja sam spreman...", poručio je i veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj - David Slinn.

"Počinje Svjetsko prvenstvo! Za koga vi navijate danas? Hrvatska ili Brazil? Mislim da svi znaju za koga ja navijam! HRVATSKA!!!", javila se i američka redateljica Ashley Colburn koja je u Lijepoj našoj snimila nekoliko dokumentaraca i zaljubljena u Hrvatsku počela u Kaliforniji i učiti naš jezik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo