'POTPUNO JE POSIVIO, NIJE MOGAO PRIČATI I JEDVA JE DISAO': / Supruga legendarnog vratara progovorila o njegovoj borbi s koronom

Image
Foto: Instagram

'Posljednja 72 sata njegove borbe za život bila su vrlo teška'

1.4.2020.
13:29
Instagram
VOYO logo

Legendarni turski vratar, Rustu Recber, trenutno je u bolnici i u kritičnom je stanju prouzrokovanom notornim koronavirusom. Turski su mediji prozvali njegovu suprugu Isil Recber da je ona kriva zbog njegova stanja, da je prekršila samoizolaciju kada je izašla iz stana i otišla u kozmetički salon te da je tako unijela virus u njihov dom.

"To je laž, nisam išla u kozmetički salon. Izašla sam samo jednom, ali boli me briga u ovim trenucima za taj linč, zanima me samo Rustu da ozdravi", rekla je Isil Recber, čiji je test na koronu bio negativan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je opisala u kakvom je stanju njezin suprug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednja 72 sata njegove borbe za život bila su vrlo teška i nadam se da odsad idemo samo prema naprijed. Ovo je bitka čovjeka protiv novog virusa koji nije poznat ljudskom tijelu. Najbitnije ga je rano otkriti, da ne ode u pluća... Satima i danima je imao temperaturu. Onda simptomi koje nikad nije imao, osjetio ili vidio. Patio je od slabosti, umora, gubitka apetita, koža mu je postala siva, disao je brzo i teško, a kašalj nije prestajao. Nije mogao ni pričati, imao je nepravilan puls. Natjerala sam ga da odemo u bolnicu", rekla je Isil.

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo