Potpuni slom: Vrijedio je 58 milijuna eura, a danas ga nitko nece!

12.12.2014.
15:25
VOYO logo

Chelsea je pocetkom sezone posudio Torresa talijanskom velikanu Milanu za cetiri milijuna eura, no Torres na San Siru grije klupu i 'Rossoneri' ga ove zime zele vratiti u London. Medutim, Jose Mourinho ga ne zeli na Stamford Bridgeu. Diego Costa, Loic Remy i Didier Drogba igraju odlicno i Portugalac ne zeli remetiti mir u svlacionici.

"Torres je bio jedan od najboljih mladih napadaca na svijetu, no njegova se karijera pretvorila u jednu nesretnu pricu. Od trazenog igraca postao je napadac kojeg nitko ne zeli, cak niti besplatno," pise Daily Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom posljednjeg prijelaznog roka nekoliko je engleskih klubova pokazalo interes za Torresove usluge, no 'Bluesi' nisu zeljeli pojacavati konkurenciju, pa je Spanjolac 'spakiran' u Milano. No, je Chelsea sada spreman poslati Torresa u bilo koji klub samo da ga se rijesi.

https://vine.co/v/OMBO69n9B5P/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torres je u Chelsea stigao 2011. iz Liverpoola za 58 milijuna eura, a u dresu londonskog sastava zabio je 45 golova u 172 nastupa. Prije dolaska na Stamford Bridge, Spanjolac je cetiri sezone proveo u Liverpoolu gdje je igrao odlicno i u 142 nastupa zabio 81 gol. Torres je jedan od rijetkih nogometasa koji je u karijeri osvojio sve vaznije trofeje. Sa spanjolskom reprezentacijom je bio svjetski (2010) i dvostruki europski prvak (2008, 2012). Bio je i europski prvak u U-16 i U-19 uzrastu. U dresu Chelsea bio je pobjednik Lige prvaka (2012) i Europske lige (2013).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo