POTPUNI PREOKRET, RONALDINHO PUŠTEN IZ ZATVORA: / Platio ogromnu jamčevinu, a pogledajte što je prvo napravio

Image
Foto: Twitter

Ronaldinho je iz zatvor izašao nasmiješen i dobro raspoložen

8.4.2020.
8:30
Twitter
VOYO logo

Legendarni brazilski nogometaš, Ronaldinho, ipak je pušten iz paragvajskog zatvora u Asuncionu, ali premješten je u kućni pritovor. Brazilski Globoesporte piše kako su Ronaldonho i njegov brat Roberto platili jamčevinu od 1.6 milijuna dolara i obranu će pripremati iz kućnog pritvora.

"Iznos jamčevine je bio važan. Ranije su kao garanciju davali kuću koja nije bila na njihovo ime, a sada je njihova obrana otvorila račun na njihovo ime i uplatila traženi iznos", rekao je tužitelj Osmar Legal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Brazilian retired football player Ronaldinho arrives at a hotel in Asuncion where he and his brother will serve house arrest after a judge ordered their release from jail on April 7, 2020. A judge in Paraguay ordered the release of Ronaldinho and his brother Roberto Assis into house arrest after the siblings spent almost exactly a month in jail awaiting trial on charges of using false passports to enter Paraguay. Lawyers for the men posted bail of $1.6 million., Image: 512893762, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Norberto DUARTE / AFP / Profimedia

Ronaldinho je iz zatvor izašao nasmiješen i dobro raspoložen, a čim je izašao dočekali su ga navijači pa je prvo morao potpisivati dresove, a tek je onda krenuo prema automobilu.

"Hvala vam na brizi i molitvama", kratko je rekao Ronaldinho kojeg su prevezli do hotela kako bi tamo proveo nekoliko dana u izolaciji zbog koronavirusa, a onda će moći ići svojoj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo