POTPUNI POTOP I DEBAKL BILIĆA NA PREMIERSHIP PREMIJERI: / Ubojiti Vardy i Lisice demolirali nemoćni Nanetov WBA

Image
Foto: Profimedia

Momčad Slavena Bilića nije se najbolje držala još od samog početka

13.9.2020.
17:25
Profimedia
VOYO logo

West Bromwich Albion, koji vodi bivši izbornik Hrvatske, Slaven Bilić, poražen je u svojoj prvoj utakmicu u Premiershipu nakon povratka u najveći rang engleskog nogometa, izgubivši kod kuće uvjerljvo od Leicester City s 0-3.

Za Leicester su zabili su Timothy Castagne (56) i Jamie Vardy (74, 84), koji je realizirao dva kaznena udarca. S ovim golovima Vardy se popeo na treće mjesto klupske liste najboljih strijelaca sa 105 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Slavena Bilića nije se baš najbolje držala još od samog početka. Igrali su dobar visoki pressing prvih dvadesetak minuta, ali zatim su stali i Leicester je preuzeo potpunu kontrolu. Na sreću Bilića u prvom dijelu spašavao ga je vratar Johnstone, a nisu se baš proslavili ni igrači Leicestera s neiskorišenim šansama.

Image
Foto: Profimedia

West Bromwich Albion Manager Slaven Bilic is interviewed before the start of the match Huddersfield Town v West Bromwich Albion, Sky Bet Championship, Football, The John Smith's Stadium, Huddersfield, UK - 17 Jul 2020,Image: 544232703, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Rastavili ih u drugom dijelu

Do kraja prvog dijela igrači WBA uspjeli su stvoriti tek jednu dobru šansu Diangane i Robinsona, ali Schmeichel je to skinuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Leicester preuzeo kontrolu i već u 56. minuti Castagne je zabio za vodstvo glavom nakon centaršuta. Nakon toga Leicester je nastavio s dominacijom i onda je Vardy u deset minuta potpuno rastavio Bilićevu momčad i to iz dva penala.

Vrlo je loš ovo početak za Bilićevu momčad, koju su mnogi engleski mediji već otpisali i prognozirali joj povratak u Championship.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo