'DOŠLO JE VRIJEME' / Potpisao za Hajduk pa dan kasnije poslao srcedrapajuću poruku: 'Daleko od očiju, blizu srca...'

Image
Foto: Profimedia

Benrahou je stigao iz francuskog drugoligaša Nimesa i to besplatno, no Francuzi će dobiti postotak od njegove sljedeće prodaje.

27.1.2023.
14:05
Profimedia
VOYO logo

Hajduk je u srijedu 26. siječnja službeno objavio kako je novi igrač kluba marokanski ofenzivni veznjak Yassine Benrahou. Benrahou je stigao iz francuskog drugoligaša Nimesa i to besplatno, no Francuzi će dobiti postotak od njegove sljedeće prodaje.

Image
VRIJEDI 2,2 MILIJUNA EURA /

Hajduk preko TikToka predstavio novo pojačanje: 'Livaja ili Messi? Livaja naravno! Borit ćemo se za naslov prvaka i Kup'

Image
VRIJEDI 2,2 MILIJUNA EURA /

Hajduk preko TikToka predstavio novo pojačanje: 'Livaja ili Messi? Livaja naravno! Borit ćemo se za naslov prvaka i Kup'

"Igram na poziciji desetke, osmice, a ponekad i na krilu. Nosit ću broj 11. Igrao sam u Bordeauxu i Nimesu, a sada Hajduk. Jača mi je lijeva noga. Prošle sam sezone zabio 11 golova i upisao devet asistencija. Livaja ili Messi? Livaja naravno! Borit ćemo se za naslov prvaka i Kup", rekao je na predstavljanju preko TikToka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marokanac je za Nimes odigrao devet prvenstvenih utakmica, od toga samo četiri u prvih 11. Osim desetke može igrati i desno krilo, a u Nimes je stigao u ljeto 2020. godine iz Bordeauxa uz odštetu od 1.5 milijuna eura.

Ugledni portal Transfermarkt cijeni ga na 2.2 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To nikad neću zaboraviti'

Dan nakon što je predstavljen kao novi igrač Hajduka Benrahou je putem Instagrama poslao emotivnu poruku navijačima svog bivšeg kluba Nimesa.

"Dragi navijači, došlo je vrijeme da se oprostimo. Prije svega, želim vam se od srca zahvaliti na toploj dobrodošlici po mom dolasku 2020. godine. Nimes će ostati ključan korak u mojoj profesionalnoj karijeri i ljudskom životu. Ovaj grad i klub doprinijeli su mom rastu i razvoju. To nikad neću zaboraviti. Hvala trenerima i svim ljudima u klubu što su me dočekali i pružili priliku da nosim ovaj dres, koji sam uvijek nosio s ponosom i voljom da dam sve. Nadam se da vas nisam razočarao. Između moje ozljede i razočaravajućeg rezultata kluba, posljednjih nekoliko mjeseci su bili teški za svakog ljubitelja kluba, uključujući i mene. Želim od srca (i duboko sam uvjeren) da će klub uspjeti održati se u Ligue 2. Uvijek ću pratiti Nimes, bez obzira gdje se nalazim. Daleko od očiju, blizu srca. Sretno svima i još jednom hvala. Y B.", napisao je Benrahou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo