NET.HR DOZNAJE: / Potjerana svojeglava i skupa zvijezda vraća se u Dinamo! I to su mogući novi problemi u Maksimirskoj 128

Image

Potjerana zvijezda Junior Fernandes vraća se u Dinamo, doznajemo iz neslužbenih izvora.

16.5.2017.
17:24
VOYO logo

Jučer je turski Alanyaspor, klub u kojem Fernandes igra na posudbi, trebao javiti u Maksimirsku 128 i izjasniti se o mogućoj kupnji Čileanca. Međutim, do večernjih sati nitko se nije javio jer Alanyaspor nema dovoljno financijskih sredstava za otkup ugovora.

Postoji i jedna druga strana priče

To znači da se Fernandes istekom posudbe za mjesec dana vraća u Dinamo. No, postoji i jedna druga strana priče koja ne mora biti točna, ali i može. Naime, Dinamo možda radi pritisak na Turke kako bi što prije okupili ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK
Image
Foto: AFP, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK

Junior Fernandes

Junior Fernandes jedan je od najskupljih igrača Dinama. Svojeglavi Čileanac, koji posjeduje kvalitetu, ali nema "glavu", uživa igrati u Alanyasporu. Kako nam izvor tvrdi, Fernandesu odgovara klima, a kako se radi o osrednjem klubu, tako je i na njega pritisak manji što mu itekako odgovara.

Dinamu bi bilo bolje da Alanyaspor otkupi njegov ugovor

Ako se uzme u obzir na koji način se oprostio od kluba i Ivajla Peteva (bugarski trener ga potjerao), za Dinamo bi bilo bolje da Alanyaspor otkupi njegov ugovor jer postoji mogućnost novih problema s Čileancem u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fernandesu je ostala još godina dana do isteka ugovora, a kako zarađuje ogromnih 900 000 eura godišnje, njemu i nije neki imperativ igranje. Može godinu odraditi i sjedeći na tribinama i uzeti novac.

Naravno, sve navedeno itekako dobro znaju u Dinamu. Stoga, koliko god direktor kluba Tomislav Svetina tvrdio kako se vesele povratku Fernandesa, jasno je kako je klupski cilj glede Fernandesa da Alanyaspor otkupi njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vrijedi pričekati kako će se ova situacija oko Fernandesa završiti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo