VLAHOVIĆ JE TOP TEMA / Potezi Srbina postali hit u Europi. Prvo je bježao u svlačionicu pred bijesnim navijačima, a na kraju utakmice ih je šokirao gestom

Image

Utakmicu su osim ovog tragičnog gola obilježile i dvije vrlo zanimljive situacije

3.3.2022.
10:58
VOYO logo

Nogometaši Juventusa u prvoj su utakmici polufinala Talijanskog kupa u Firenci svladali domaću Fiorentinu s 1-0 (0-0).

Gosti iz Torina su do pobjedničkog pogotka u prvoj minuti sudačke nadoknade stigli uz veliku dozu sreće jer je ubačaj Cuadrada pogodio domaćeg braniča Venutija, koji je stajao na pet metara od svog gola, a od njega se lopta odbila u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Vlahović u centru pažnje

Utakmicu su osim ovog tragičnog gola obilježile i dvije vrlo zanimljive situacije. Naime, uoči početka utakmice napadač Juventusa, Srbin Dušan Vlahović, doživio je veliku neugodnost. Na zagrijavanju su ga napali navijači Fiorentine, kluba za koji je nastupao do ove zime kada su ga prodali za 81 milijun eura, a Vlahović je u jednom trenutku morao bježati s terena u svlačionicu zbog silnog pritiska s tribina.

Tu snimku bježanja pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, isti taj Vlahović zaslužan je i za najljepši trenutak na utakmici. Naime, jedino je Vlahović tješio nesretnog Venutija nakon autogola kojim je donio Juventusu pobjedu u Kupu. Srbin je tješio i grlio uplakanog Venutija pred očima navijača Fiorentine i sigurno ih nije ostavio ravnodušnima.

Trenutak tješenja pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo