JESTE VIDJELI ŠTO JE NAPRAVIO / Guardiolin potez nakon dodjele utješnih medalja Lige prvaka ostavio sve u čudu

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Većina nogometaša koji izgube u finalu skinu medalje odmah čim ih dobiju

30.5.2021.
9:49
Profimedia
VOYO logo

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola inzistirao je u subotu da je iza njegove momčadi "izuzetna sezona" unatoč porazu u finalu Lige prvaka 0-1 od Chelsea, koji ipak neće izbrisati osvajanje naslova engleskog prvaka i osvajanje Liga kupa.

"Odigrali smo 61 utakmicu od 62 moguće (Manchester City nije igrao finale Kupa Engleske jer ga je u polufinalu eliminirao Chelsea), u teškom kontekstu obilježenom pandemijom. Ako analiziramo utakmicu, tužno je to, naravno i moramo naučiti nešto iz toga. Međutim, sezona je bila izuzetna. Igrači su dali sve od sebe na terenu. Pokušat ćemo se vratiti u finale i biti jači", kazao je španjolski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČUDNE LI PROSLAVE NASLOVA /

Pogledajte kakvu je neobičnu sliku Kovačić objavio s peharom Lige prvaka

"Znali smo da je protiv Chelsea teško stvarati prilike za pogodak. Bila je to tijesna utakmica. Za naše prvo finale, odigrali smo dobru utakmicu, pokazali hrabrost, posebice u drugom poluvremenu. Igrači su dali sve od sebe. Želim im čestitati", dodao je ističući kako su njegovi igrači "u drugom poluvremenu zaslužili zabiti gol, ali nisu uspjeli", naglasio je Pep.

Poljubio medalju

A da čovjek doista misli što i govori možda najbolje potvrđuje njegov potez nakon što mu je dodijeljena utješna medalja. Većina nogometaša koji izgube u finalu Lige prvaka i Europa lige skinu medalje odmah čim ih dobiju, ali s Pepom nije takav slučaj, on je utješnu medalju poljubio i time je pokazao koliko mu zaista znači ovo natjecanje i činjenica da je ponovo bio u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Guardiola je dva puta osvajao Ligu prvaka, oba puta s Barcelonom 2009. godine i 2011. godine i od tada nije bio u finalu ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo