'S Hrvatskom si ne želim razbijati glavu'

'Igrao sam dosad za mlade selekcije Njemačke i trenutačno ne razmišljam o promjeni sredine. S Hrvatskom si definitivno u ovom trenutku ne želim razbijati glavu.

16.8.2012.
13:49
VOYO logo

Najbolju sezonu u seniorskoj karijeri očekuje Boris Vukčević, 22-godišnji ofenzivni veznjak Bundesligaša Hoffenheima koji ima njemačku i hrvatsku putovnicu. U najnovijemu tiskanom izdanju Kickera desnokrilnog nogometaša hvali trener Markus Babbel, koji ga je uzeo u svoju zaštitu. "Boris se na terenu zabavlja dok istovremeno uči. Ja mu sugeriram da igra što jednostavnije jer kad komplicira, ne koristi baš momčadskoj igri", rekao je Babbel a Vukčević nadodao: "Pokušat ću unaprijediti svoju igru. Moram igrati konstantno dobro da bih zabetonirao mjesto u momčadi. Kad su u pitanju naše mogućnosti, moramo u svakoj utakmici nastojati igrati do gornje granice naših limita."

http://www.youtube.com/embed/W7zPAX_lxE8 Još uvijek Vukčević ima pravo nastupati za U21-reprezentaciju Njemačke. Nije bio u kadru izbornika Rainera Adriona za prijateljsku utakmicu protiv Argentine, koju su Nijemci u utorak dobili s impresivnih 6:1. "Seniorska je reprezentacija moj je dugoročan cilj", rekao je igrač rođen u Osijeku, na što je Kickerov izvjestitelj dometnuo - samo koja? Hrvatska ili Njemačka? "Igrao sam dosad za mlade selekcije Njemačke (pet puta za U21, op. a.) i trenutačno ne razmišljam o promjeni sredine. S Hrvatskom si definitivno u ovom trenutku ne želim razbijati glavu. Imam važnijih ciljeva", zaključio je Vukčević premda, navodi Kickerov novinar, još uvijek nije prekrižio nacionalnu momčad domovine vlastite majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo