Dinamo se žestoko obrušio na Hajduk, je li počeo rat dva najveća hrvatska kluba?

'Vi morate nekako opravdati neuspjeh i 194 boda manje u deset sezona. I sada će opet biti krivi Mamić i Šuker. Valjda su oni krivi i za onaj suzavac na Poljudu. Stvari treba nazvati pravim imenom.

22.11.2014.
18:27
VOYO logo

U Dinamu su imali svašta za kazati na odluku Hajduka da bojkotira derbi s Dinamom, zbog toga što je dijelu Torcide zabranjen ulaz na Maksimirski stadion.

"Ovo je vjerojatno najtužniji trenutak hrvatskog nogometa, a on nije slučajan. I u krivu je svatko tko misli drugačije", naglasio je direktor Dinama Tomislav Svetina, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svetina se dotaknuo i nereda hrvatskih navijača u Milanu.

"Ovo je samo jedan u nizu poteza koji idu u tom pravcu. Pa, svi smo bili svjedoci svega što se događalo na San Siru, a par dana kasnije se u javnosti mijenja slika. Kao da nismo vidjeli te baklje. Tako i sada. Sva medijska buka išla je u smjeru da se stvore neredi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je žestoko napao Hajduk.

"Vi morate nekako opravdati neuspjeh i 194 boda manje u deset sezona. I sada će opet biti krivi Mamić i Šuker. Valjda su oni krivi i za onaj suzavac na Poljudu. Stvari treba nazvati pravim imenom. Dakle, postoji klub koji želi stvoriti kaos u Hrvatskoj, a to je Hajduk", poručio je Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama su nastavili s opravdavanjima kako oni nemaju veze s takozvanim crnim listama, koje u Maksimirskoj 128 već zadnjih dvije godine uredno prakticira na Bad Blue Boysima.

"Jasno je da gazde Hajduka nisu Jako Andabak i oni koji su dali puste milijune, nego Torcida koja izdaje nalog da se utakmica ne igra. Pa, je li normalno da se ne igra hrvatski derbi? I znam da će za pet dana biti spinovi kako je Dinamo kriv za sve, ali ponavljam: Dinamo nije dao nikakve popise, nego isključivo policija", objasnio je Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo