POSTER MILANA OTKRIO ONO ČEGA SU SE NAVIJAČI PRIBOJAVALI: / Sada je sigurno da će stoper napustiti Milanello

Image
Foto: Screenshot
30.7.2018.
15:45
Screenshot
VOYO logo

Trener Milana, Gennaro Gattuso, prije nekoliko tjedana priznao je da kapetan Leonardo Bonucci želi napustiti klub, a poznato je da igrač već neko vrijeme ne stolu ima ponude Juventusa, Manchester Uniteda i Paris Saint Germaina.

Samo jednu sezonu

Stoper se ekipi Milana pridružio prošlog ljeta, a sada je blizu odlaska sa San Sira nakon samo jedne sezone. Na nedavnoj press konferenciji Gattuso je priznao da Bonuccijeva budućnost nije u njegovim rukama i da je moguće da napusti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Priznao istinu

“Razgovarao sam s Leom i moram prezentirati stvari onakvima kakve one stvarno jesu. Sastali smo se, ali ja nisam klub, ne donosim takve odluke. Sve dok ne napusti svlačionicu želim gledati Lea od zadnjih 12 dana – profesionalca Bonuccija koji odrađuje svoju ulogu kapetana. Sve nakon toga je na njemu, on odlučuje hoće li otići iz kluba. Ja se nadam da će ostati jer nam je bitan.”, rekao je tada Gattuso.

Poster sve otkriva

Jučer se u javnosti pojavio poster koji reklamira Milanovu turneju po SAD-u i s njega je izostavljen Bonucci koji je prošle godine bio jedan od glavnih figura Milana i te turneje pa je stoga prilično jasno kako je njegov odlazak samo pitanje dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo