Bio jedan od najboljih / Posrnuli Gareth Bale svoju karijeru nastavlja u drugoligašu?!

Image
Foto: AP Images

Uopće nije iznenađenje što će ovaj 32-godišnjak napustiti klub kao slobodni igrač na kraju sezone, a njegova budućnost još uvijek nije poznata.

20.5.2022.
15:46
AP Images
VOYO logo

Gareth Bale poznat je kao jedan od najboljih krilnih igrača u posljednjih petnaest godina, a svojim nevjerojatnim igrama postao je i najskuplji igrač na svijetu kada je prešao iz Spursa u Real Madrid za 100 milijuna eura.

Velšanin je bio odigrao 176 utakmica za Real Madrid, a za to vrijeme je zabio 81 pogodak. Bale je zabio ključne pogotke za Real u finalu Lige prvaka i finalu Kupa kralja 2014. godine, a također je bio igrač utakmice u finalu Lige prvaka 2018. godine kada je postigao još jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Baleovo vrijeme u Realu stiglo je kraju. Prije tri godine je, prema bivšem treneru Zinedineu Zidaneu, bio blizu odlaska iz kluba. Bale je već godinama nesretan u Realu, a to je često bilo vrlo jasno vidljivo.

Našao novi klub?

Stoga uopće nije iznenađenje što će ovaj 32-godišnjak napustiti klub kao slobodni igrač na kraju sezone, a njegova budućnost još uvijek nije poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Walesa, Robert Page, dao je svoj uvid u budući klub Garetha Balea. On kao njegovu sljedeću destinaciju vidi Cardiff City.

"To bi imalo smisla. Iako je Gareth taj koji odlučuje na kraju. Ima pravo kada kaže da ćemo punu pažnju posvetiti 5. lipanj', prvo to pa onda ostalo. Možemo pričati o tome, ali svako ima svoje mišljenje. Meni ima smisla da Bale stigne u Cardiff jer bi trenirao na njemu poznatom mjestu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo