POSAO GODINE ZA DINAMO: / Zdravko Mamić dogovorio transfer Šimunovića u Celtic

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Prema pisanju portala Goal.com, Jozo Šimunović (21) karijeru bi ipak trebao nastaviti u škotskom Celticu! Špekulira se o iznosu transfera u visini 8 milijuna eura.

30.8.2015.
19:09
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Stoper Dinama bi trebao već sutra preseliti na Otok i potpisati ugovor s ovim velikim škotskim klubom. Sapunica oko Šimunovića traje već danima, a Goal.com piše kako je još ovoga tjedna iz Maksimirske 128 stigla je jedna odbijenica za usluge mladog braniča.

No, predstavnici Celtica danas su se javili s novom, izdašnijom ponudom koju je prihvatio Zdravko Mamić. Svi detalji su dogovoreni usmenim putem, Šimunović tek treba utanačiti detalje svog ugovora s Celticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbijena ponuda od 5,5 milijuna eura

Podsjetimo, Dinamo je prije samo nekoliko dana odbio ponudu Celtica vrijednu 5,5 milijuna eura. No, ta je ponuda sadržavala dodatnih 1,5 milijun eura nakon 30 službenih nastupa mladog braniča u dresu Celtica, dok bi Modri dodatnih 20 posto dobili prilikom sljedećeg transfera. Škoti su sada ipak malo pojačali ponudu za koju se vjeruje da iznosi osam milijuna eura i zainteresirali Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo