Poruka 'kralja nogometne mafije' koja šokira!

'Maleš je grobar Hajduka. Najveći zločin za splitski nogomet u povijesti djelo je tog čovjeka. Pitajte ga kako je došao u situaciju da mu Širić i Djedović vjeruju i da od njega uzmu novac.

14.12.2011.
11:54
VOYO logo

Velibor Džarovski, Makedonac koji sam sebe naziva kraljem nogometne mafije i koji je u bivšoj Jugoslaviji namjestio nebrojeno puno utakmica, ponudio je svoje viđenje najveće afere u povijesti Hrvatskog nogometnog saveza i uloge predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša, koji je prokazao Stjepana Djedovića i Željka Širića.

"Maleš je grobar Hajduka. Najveći zločin za splitski nogomet u povijesti djelo je tog čovjeka. Hajduk sada čeka sedam godina nesreće. Pitajte heroja Maleša kako je došao u tu situaciju da mu Širić i Djedović vjeruju pa da od njega uzmu novac. Sve sam vam time rekao. Vjerujte da će se sada svi suci ovoga svijeta urotiti protiv Hajduka. To se neće vidjeti i osjetiti, no bit će tako. Tom Malešu sada ljudi u Splitu na Rivi čestitaju, a trebali bi ga pljuvati", izjavio je Džarovski za Jutarnji list i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujte da barem 70 posto sudaca ulazi u kladionice i namješta rezultate. A Hajduk će platiti za ovo što je Maleš napravio, na sebe je navukao gnjev sudaca. Za svako nedolično ponašanje na stadionu, klub će biti drastično kažnjen. Ako su Širić i Djedović krivi, onda imaju bar 10 'svojih' sudaca kojima se neće svidjeti to što je Maleš napravio. Pogriješio je. Ako su Širić i Djedović pametni, a jesu, lako će se obraniti", tvrdi Džarovski, koji smatra da predsjednik HNS-a Vlatko Marković ne treba dati ostavku:

"Zašto?! Ni Šajber (nekadašnji predsjednik Nogometnog saveza Jugoslavije, op.a.) nije znao što ja radim kad sam namještao rezultate. Krivnja je individualna i nema Marković ništa s time. Vaš državni odvjetnik Bajić trebao bi i Maleša uhapsiti! Ova vam afera nije trebala, sad će vam i reprezentacija stradavati na međunarodnom planu. Suci su međusobno povezani, sve se vraća i sve se plaća", poručuje Džarovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez Više o temi: specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo