VIDEO: / Mamic se ne sali! Borat stize u Dinamo?

Dinamovo veliko pojacanje za sljedecu sezonu trebao bi biti portugalski nogometas Paulo Machado. Veznjaku Olympiacosa je 28 godina, a klub iz Pireja mogao bi ga pustiti ovo ljeto.

20.5.2014.
9:14
VOYO logo

Ugovor s klubom ga veze jos jednu godinu, ali Portugalac se ove sezone nije previse naigrao. U cijeloj sezoni nastupio je 25 puta, racunajuci utakmice u grckom prvenstvu i Kupu, te Ligi prvaka.

Najzapazeniji ove sezone bio je tijekom okrsaja s Manchester Unitedom, kada su engleski novinari zapazili njegov brk i prozvali ga dvojnikom Borata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inace, Machado nije nikakav 'smijesan' nogometas. Nakon starta u Portu, gdje ga je u seniorski nogomet uveo Jose Mourinho, te nekoliko posudba u domovini, karijeru je nastavio u Francuskoj. Legendarni St. Etienne i Toulouse su bili njegovi klubi, sve dok nije za 2.7 milijuna eura u ljeto 2012. godine stigao u Grcku.

U Olympiacosu se nije previse naigrao ove godine, a kako pisu Sportske novosti, Portugalac nema nista protiv da od ljeta igra u Dinamu. U karijeri je sakupio i sest nastupa za seniorsku portugalsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/3_mHcUKZTIM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo