PORTUGALAC U VELIKIM PROBLEMIMA: / Zar je moguće da se Mourinhov Manchester već počeo raspadati?

Image

Paul Pogba i Henrih Mhitarijan, dvojac koji je u ljetnim mjesecima stigao u Manchester United, baš i ne uživa u svom novom klubu, piše pozivajući se na druge izvore portal 101greatgoals.

14.9.2016.
10:26
VOYO logo

Skupocjeni igrači koje je Jose Mourinho želio uklopiti u svoju viziju Manchester Uniteda još se uvijek nisu ondje snašli, a pritom pogrešku, tvrdi se, radi i sam portugalski nogometni stručnjak. Tako se za najskuplji transfer svih vremena (89 milijuna funti) piše da se još uvijek prilagođava na novo okruženje, ali i da kritike ne bi smjele biti upućena isključivo na njegov račun. Jer, nastavlja se, a vidjelo se to u gradskom derbiju protiv Cityja, Mourinho Pogbu ne koristi ispravno te je mladi Francuz žrtva njegovih taktičkih zamisli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Mhitarijana tiče, spominje se njegovo nezadovoljstvo pozicijom na kojoj igra. Smatra da je previše odmaknut na stranu i da je žrtva činjenice da Wayne Rooney 'mora' igrati. Osim toga, sad je i ozlijeđen pa će propustiti nekoliko utakmica (navodno se tri) što mu je samo dodatan razlog za nezadovoljstvo.

A nezadovoljnih ima još. Matteo Darmian nastavlja niz zbog toga što mu Portugalac ne pruža šansu na poziciji desnog beka, a istovremeno mu brani prelazak kod zainteresiranih strana. Chelsea se često spominjao kao takva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daleko od sretnog igrača je i Marcus Rashford koji misli da vrijedi prve postave momčadi. I to ne u za klub ne odveć bitnoj Europskoj ligi, gdje se kao takav koristi, već u utakmicama engleskog prvenstva.

Četiri problema nabrojali su mediji, a sezona je tek krenula. Za Mourinha, čini se, težak posao postaje još i teži…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo