PORTUGALAC ODUŠEVIO NAVIJAČE: / Almeida otkrio zašto je odabrao Hajduk i kakva je bila Ronaldova reakcija

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Portugalac Hugo Almeida zvižducima je ispraćen tijekom utakmice s Rijekom jer nije pokazao gotovo ništa tijekom tog susreta.

27.9.2017.
19:00
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Međutim nekoliko dana kasnije zabio je dva gola Lokomotivi te je Bijele spasio do poraza. Nakon susreta navijači su skandirali njegovo ime.

"Tada mi je sve još bilo novo. Želio sam napraviti nešto, ali to mi je uspjelo tek tjedan kasnije", rekao je za Dalmatinski portal osvrćući se reakciju navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk trenutno prolazi kroz krizu rezultata jer tri utakmice u prvenstvu ne zna za pobjedu.

"Svugdje je slično kada se ne pobjeđuje. Ova vrsta pritiska je dobra za igrače jer znači da smo u jako dobrom, velikom klubu. U Portu, Bešiktaši Werderu, klubovima u kojima sam igrao, postojao je ogroman pritisak. To samo znači da želiš pobjeđivati i osvajati trofeje", poručio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je i o navodnom sukobu između Saida i Stipice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što se događa u svlačionici mora tamo i ostati. Svi želimo pobijediti, a nema tog kluba u kojemu se ne događaju rasprave nakon utakmice", pojasnio je i nastavio.

"Zašto sam odabrao Hajduk? Istina je da sam imao drugih opcija, ali mi se svidio projekt koji mi je predstavljen. Svugdje sam se borio za trofeje a i ovdje to želim", kazao je Almeida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o trenerskim imenima s kojima je radio tijekom karijere.

"Od svakog sam nešto naučio. Mourinho me gurnuo u momčad Porta, a Schaaf je od mene napravio čovjeka kakv sam danas. Bilić? On živi za nogomet", rekao je Portugalac, inače dobar prijatelj slavnog Cristiana Ronalda. Stoga pitanje o njemu nije moglo biti izbjegnuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li uopće znao za Hajduk? Za ovaj klub je čuo baš svatko jer ima veliku tradiciju. On mi je poželio sreću u novoj sredini, ali mi ne pričamo puno o nogometu", jasan je Almeida. Hajduk u sljedećem kolu igra s s Interom na Poljudu, a to će Portugalcu biti dobra prilika da ponovi dobru predstavu iz prošlog kola.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo