Mamići šokirani cijenom: Šest milijuna eura?

Gazda Dinama Zdravko Mamić sanja jednog kapitalca u Maksimiru, ali čini se da nastup Modrih u Ligi prvaka i nije bio baš najbolji mamac za igrače koji nešto znače na europskom tržištu.

22.1.2013.
15:44
VOYO logo

Zdravko Mamić ove je zime bio spreman odraditi najveću kupovinu u povijesti kluba. Nikada u Maksimir nije došao nogometaš od tri milijuna eura, iako su u suprotnom smjeru odlazili i dečki koji danas igraju u Madridu, Münchenu, Moskvi...

A Portov Brazilac Kleber upravo je takva, velika lovina. Mamići su 22-godišnjeg napadača Porta željeli kupiti za nešto više od tri milijuna eura, i naravno, na njemu i ponešto zaraditi za par godina. Ali čini se da u Portu nisu pali na 'Zdravkov šarm'. Cijena je Mamiće morala izbiti iz cipela, jer Porto traži duplo više od iznosa koji su oni ponudili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo ponudili 3,5 milijuna eura. Da se tu radi o 500 tisuća ili milijun eura više, priča bi se možda i realizirala. Međutim, bojim se da od toga neće biti ništa ako Porto i dalje bude tražio šest milijuna eura", izjavio je Zoran Mamić za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Porto misli ozbiljno dokazuje i vijest kako je portugalski prvak već odbio ponudu od 4,5 milijuna koje je Anderlecht ponudi za Klebera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo