PONIŠTEN IM REGULARAN GOL, A ZABILI IZ DVA PENALA: / Španjolci potopili Švedsku, čudesni Kosovari srušili Bugarsku u 93. minuti

Image
Foto: Profimedia

Srbi su tri dana nakon katastrofalnog poraza kod Ukrajine (0:5) u Beogradu donekle se iskupili pobjedom nad Litvom (4:1), uz dva gola Mitrovića

10.6.2019.
22:49
Profimedia
VOYO logo

U najzanimljvijem dvoboju kvalifikacija za Euro 2020. igranom u ponedjeljak Španjolska je u Madridu pobijedila Švedsku s 3:0 i ostala na vrhu skupine s maksimalnih 12 bodova.

U skupini F Španjolci su se na Santiago Bernabeuu ipak jako mučili sa žilavim Šveđanima, u prvom dijelu im je poništen i regularni pogodak, a u 63. minuti dosuđen je penal koji je realizirao Sergio Ramos. U 84. minuti Morata je iz novoga penala zabio za 2:0, a dvije minute kasnije Oyazabal na konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj skupini Rumunji su s uvjerljivih 4:0 prošli gostovanje kod Malte, dok je na Farskim otocima Norveška došla do trijumfa 2:0 i golovima Johsena.

Zabio dinamovac Kadzior

U skupini A Kosovo je u sjajnoj utakmici slavilo kod Bugarske s 3:2 golom Rashanija u 93. minuti, dok je Češka slavila protiv Crne Gore s glatkih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi su tri dana nakon katastrofalnog poraza kod Ukrajine (0:5) u Beogradu donekle se iskupili pobjedom nad Litvom (4:1), uz dva gola Mitrovića. Ukrajina je, u istoj skupini B, kod kuće bila bolja od Luksemburga s 1:0, a strijelac je bio Jaremčuk već u 6. minuti.

Image
Foto: PIXSELL

10.06.2019., Beograd, Srbija - Stadion Rajko Mitic - Euro 2020 kvalifikacijska utakmica skupine B, Srbija - Litva. Antonio Rukavina, Karolis Laukzemis. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

U skupini D Danska je bila bolja od Gruzije s 5:1 s dva gola Dolberga, dok je Irska nadigrala Gibraltar s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenci su u grupi G stigli do gostujuće pobjede kod Latvije s 5:0, a već nakon prvog dijela bilo je 4:0 za momčad Matjaža Keka. Poljska je kod kuće bila bolja od Izraela s 4:0 pogocima Piateka, Lewandowskog, Kadziora i Grošickog, pa Poljaci predvode skupinu s maksimalnih 12 bodova. U Skoplju su Austrijanci preokretom svladali Makedoniju s 4:1 uz dva gola Arnautovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo