Pomračenje uma kakvo se ne viđa ni u Maksimiru!

Utakmicu 37. kola škotskog prvenstva između Celtica i Heartsa u srijedu navečer zasjenio je divljački incident.

12.5.2011.
16:13
VOYO logo

U trenucima kad je Celtic početkom drugog poluvremena poveo s 2:0, na atletsku stazu se spustio jedan domaći navijač, te je s leđa skočio i životinjski udario gostujućeg trenera Neila Lennona. U pomoć Lennonu brzo su priskočili policajci, koji su poludjelog navijača u lisicama izveli sa stadiona.

Nije jasno što je navijača dovelo do takvog pomračenja uma, ali Lennon je kao bivši kapetan Celtica i Sjeverne Irske već neko vrijeme žrtva prijetnji smrću koje dobiva od nepoznatih osoba. Pretpostavlja se da je uzrok svemu tradicionalna mržnja navijača katoličkog Celtica i protestantskog Rangersa, ali i Heartsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lennona ne može utješiti ni pogled na tablicu jer su kolo prije kraja i dalje prvi Rangersi, s bodom više, koji sami odlučuju o svojoj sudbini. U posljednjem 38. kolu idu u goste Kilmarnocku, a Celtic kod kuće dočekuje Motherwell.

Škotski nogometni prvoligaš Hearts doživotno je zabranio dolazak na stadion navijaču koji je napao trenera Celtica Neila Lennona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Wilson (26), koji je nakon drugog Celticova gola utrčao na teren i udario Lennona, u četvrtak se pojavio na sudu u Edinburghu gdje je optužen za remećenje javnog reda i mira i napad temeljen na vjerskim predrasudama.

"Ni u kom slučaju ne želimo prejudicirati ishod pravnog slučaja protiv navijača, no napravit ćemo ono što možemo - zabraniti mu da ikad više dođe na Tynecastle stadion", oglasili su se iz edinburškog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo