POMEO POD S BILIĆEM: / 'West Ham nas je pokušao poniziti, pa takve stvari rade samo šestogodišnjaci'

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Nevjerojatan poraz West Hama u četvrtom kolu engleske Premier lige i dalje je jedna od vodećih nogometnih tema na Otoku.

12.9.2016.
10:53
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Nogometaši koje vodi naš stručnjak Slaven Bilić pred svojim su navijačima poveli protiv Watforda s 2-0 i imali sve u svojim rukama, da bi već do poluvremena primili dva gola, a u nastavku još dva i izgubili s 2-4. Bivši hrvatski izbornik je nakon utakmice očajavao zbog loše obrane svoje momčadi i poraz pripisao jeftinim pogreškama, ali kapetan Watforda Troy Deeney imao je malo drugačije viđenje dvoboja.

Image
BILIĆ LJUTIT NAKON PORAZA: /

'Ako ćemo ovako igrati obranu...'

Image
BILIĆ LJUTIT NAKON PORAZA: /

'Ako ćemo ovako igrati obranu...'

'Manjak poštovanja'

Deeneyja je zasmetalo ponašanje West Hamovih igrača koji su, prema njegovom mišljenju, htjeli poniziti suparnika. No, postigli su drugačiji učinak. Dimitri Payet je asistirao za drugi pogodak Michaila Antonija popularnom rabonom, a nešto prije toga je i Manuel Lanzini na isti način pucao po golu. Deeney je takve ekshibicije doživio kao podcjenjivanje svojih suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li rekao Payetu nakon utakmice da više ne izvodi rabonu? Ne trebam mu ja to reći. Zna što radi, velik je dečko i vrlo talentirani nogometaš i ako želi raditi takve stvari, neka radi. No, postoje posljedice. West Ham nas je pokušao poniziti. Počeli su izvoditi vratolomije i trikove nakon 30 minuta", rekao je Deeney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo zahvaliti West Hamovim igračima jer su nas zapalili. Zabili smo dva gola do poluvremena i promijenili ravnotežu na terenu. Mogu shvatiti rabone kad vodite s 5-0 i kad je ostalo deset minuta do kraja, ali ne pri rezultatu 2-0 i kad se još igra prvo poluvrijeme. Takve stvari možete vidjeti na utakmicama šestogodišnjaka, ali mi smo profesionalci. Na taj su način pokazali manjak poštovanja prema nama", zaključio je 28-godišnji napadač koji je i sam zabio jedan gol u senzacionalnom preokretu Watforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo