Posljednje kolo HNL-a / Pomaknut termin odigravanja derbija Dinama i Hajduka! Neće biti paralelnog odigravanja više utakmica

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Neutralne ljubitelje nogometa će razveseliti činjenica da neće biti paralelnih prijenosa te da će moći maksimalno uživati u posljednjem kolu

16.5.2022.
16:37
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo je pobjedom protiv Šibenika u nedjelju navečer osigurao 23. titulu prvaka Hrvatske. Hajduk je sigurno drugi kao što su i Osijek i Rijeka osigurali treće i četvrto mjesto. Riješeno je pitanje prvaka, putnika u Europu i u niži rang tako da u posljednjem kolu nema objektivne potrebe da se sve utakmice igraju u isto vrijeme.

Image
ozbiljnost do kraja /

Derbi je ipak derbi: 'Hajduk u Maksimir dolazi s najjačim sastavom'

Image
ozbiljnost do kraja /

Derbi je ipak derbi: 'Hajduk u Maksimir dolazi s najjačim sastavom'

HNS je donio odluku da će se dvije utakmice igrati u petak, a tri u subotu. Pomjeren je i termin derbija Dinama i Hajduka kojim će se zaključiti 36. kolo i ova HNL sezona. Derbi na kojem će se suočiti novi stari prvak Hrvatske sa svojim najvećim rivalom pred domaćom publikom počet će u 20 sati. Tog dana HNL program započinje već u 15 sati ogledom Rijeke i Hrvatskog dragovoljca, a nastavlja se utakmicom Gorice i Osijeka u 17.05.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak će Istra 1961 i Slaven Belupo odigrati svoj dvoboj s početkom u 18 sati, a Lokomotiva i Šibenik će odmjeriti snage u 20.05.
Neutralne ljubitelje nogometa će Razveseliti činjenica da neće biti paralelnih prijenosa te da će moći maksimalno uživati u posljednjem kolu.

Termini odigravanja utakmica 36. kola

Petak, 20. svibnja - 18.00: Istra 1961 - Slaven Belupo
Petak, 20. svibnja - 20.05: Lokomotiva - Šibenik
Subota, 21. svibnja -15.00: Rijeka - Hrvatski dragovoljac
Subota, 21. svibnja - 17.05: Gorica - Osijek
Subota, 21. svibnja - 20.00: Dinamo - Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo