polufinale Kupa / Osigurali su titulu prvaka Hrvatske, a sada se Dinamo plasirao u finale kupa: Na Maksimiru pao Osijek!

Pobjednik iz ovog susreta igrat će s boljim iz dvoboja između Intera i Rijeke, a koji je na rasporedu u srijedu

23.4.2019.
20:00
VOYO logo

Nakon osiguravanja titule prvaka Hrvatske, Dinamo se plasirao u finale hrvatskog nogometnog kupa - na Maksimiru je u polufinalu pao Osijek. U Maksimiru su svladali Osijek s 2:0.

Dinamo je otključao vrata Osijeka u 18. minuti i to sjajnom akcijom. Šunjić je pronašao Petkovića koji je sjajnom kontrolom lopte na koljena bacio Osijekovu obranu i onda poslužio savršenu povratnu za Olma koji to ne propušta. Pobjedu Dinama potvrdio je Šunjić u sudačkoj nadoknadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je u Maksimiru pratio Antonio Vuksanović.

"Ključna je bila 18. minuta, kada je Dinamo poveo, a ključan posao napravio je Bruno Petković. Protresao je obranu Osijeka, prošao je tamo po lijevoj strani i poslužio Danija Olma koji nije imao težak zadatak zabiti za 1:0. Pobjedu Dinama potvrdio je Šunjić u sudačkoj nadoknadi. Ovo je šesti plasman zaredom Dinama u finale kupa, a do sada su osvojili i tri naslova i sada čekaju protiv koga će igrati u finalu kupa. Što se publike tiče, 3.400 navijača je bilo na Maksimiru. Nije bila baš neka velika posjećenost, a i vrijeme je napravilo svoje, kiša je padala veći dio drugog poluvremena", kazao je Vuksanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 18 sati na stadionu Maksimir igra se polufinale Kupa između Dinama i Osijeka. Nema uzvrata ove utakmice, a pobjednik izravno ide u finale koje se igra 22. svibnja u Puli. Pobjednik iz ovog susreta igrat će s boljim iz dvoboja između Intera i Rijeke, a koji je na rasporedu u srijedu.

Ovo je početna postava ove dvije momčadi: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo