'POLUDIO SAM I REKAO MU DA JE ŠU*ČINA I DR*ADŽIJA': / Zločesti dečko europskog nogometa otkrio zašto je napao Wengera

Image
Foto: AFP

Kaže Bendtner kako zbog toga uopće nije mogao spavati

5.11.2019.
16:57
AFP
VOYO logo

Danski nogometaš inače poznat po vrlo kontroverznom ponašanju, Nicklas Bendtner otkrio je u svojoj knjizi kako je prije nekoliko godina napao svog bivšeg menadžera Arsenea Wengera. Zločesti dečko europskog nogometa napao je bivšeg trenera Arsenala jer mu je ovaj prije nekoliko godina stopirao transfer u Crystal Palace.

Nekadašnji napadač Arsenala 2013. godine bio je u lošoj formi i ispao je iz sastava Arsenala, a s njim je pregovarao Crystal Palace i bili su vrlo blizu realizacije. Međutim, Bendtner otkriva kako je transfer propao posljednjeg dana prijelaznog roka te da je morao ostati na Emiratesu. Zbog toga je poptuno poludio i odmah se iste večeri čuo s Wengerom te ga žestoko izvrijeđao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkucalo je 20 sati i zazvonio mi je telefon. Bio je to Wenger koji je odmah prešao na stvar. 'Ne radi se o tvom transferu', rekao je. 'Nismo uspjeli kupiti napadača kojeg smo htjeli, pa ćeš ti biti zamjena. To će ti biti posao iduće godine.' Poklopio sam mu, pogledao u Toma Brookesa, svog agenta, koji je slegnuo ramenima. Potom sam ga nazvao i rekao jako puno ružnih i uvredljivih riječi. Kao primjerice šup*ino i dr*adžijo", tvrdi tako Bendtner u svojoj knjizi.

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

AFP

Ipak se ispričao

Kaže Bendtner kako zbog toga uopće nije mogao spavati, ali da je drugoga dana otišao u trenerov ured i ispričao mu se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mogao spavati, ali već idućeg dana sam otišao izravno u trenerov ured. Ispričao sam mu se. Zaista nisam htio biti Wengerov neprijatelj. On i tadašnji izbornik Danske Morten Olsen su valjda jedine dvije osobe koje sam najmanje htio razočarati", piše Bendtner.

Na koncu je bilo baš onako kako je Wenger i obećao, Bendtner je sljedeće sezone otišao u Njemačku, u Wolfsburg, ali karijera mu je nakon Arsenala uglavnom išla samo silaznom putanjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo