VATRENI JE NADRAPAO / Poljaci pronašli krivca za poraz od Dinama i ispadanje iz Lige prvaka. Optužili su Juranovića i to zbog ovog poteza

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Jedan od krivaca za ovaj gol bio je i Josip Juranović, desni bek Legije i reprezentativac Hrvatske.

10.8.2021.
23:50
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama plasirali su se u 4. pretkolo Lige prvaka, oni su u uzvratnom susretu 3. pretkola kao gosti svladali Legiju iz Varšave s 1-0 (1-0) što im je uz 1-1 iz prvog dvoboja igranog prije šest dana u Zagrebu bilo dovoljno za prolazak. Pogodak vrijedan prolaska postigao je Bartol Franjić u 20. minuti.

Ivanušec i Majer su kombinirali na 30-ak metara od domaćeg gola, a onda je Ivanušec sjajnom okomitom loptom proigrao Franjića koji je iz drugog plana utrčao u kazneni prostor domaćih i zatim snažnim udarcem svladao veterana Boruca. Nažalost, jedan od krivaca za ovaj gol bio je i Josip Juranović, desni bek Legije i reprezentativac Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIJE LOŠE... /

Evo koliko je Dinamo do sada zaradio u Europi i koliko može dobiti ako uđe u Ligu prvaka

Kriv im je Juranović

To u detektirali i poljski mediji koji su upravo njega okrivili za ispadanje Legije iz Lige prvaka. Juranović nije dobro ispratio kretanje Franjića, a poljski Sport u naslovu svog izvještaja izdvaja baš Juranovićevu pogrešku i pitaju se "Zašto"?

Image
Image

"Dinamov Ivanušec je imao loptu na 20 metara i sjajno ugledao lijevog beka Bartola Franjića kako ulazi u kazneni prostor. Jedina zagonetka ostaje zašto ga je Juranović pustio", piše Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juranović je dobio vrlo nisu ocjenu poljskih novinara, tek dvojku, a navode kako je osim pogreške imao i gomilu nepreciznih centaršuteva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo