POLICIJA HAPSI DELIJE PO KÖLNU, UHIĆEN I OZLOGLAŠENI NEONACIST: / Ništa se ne prepušta slučaju kad su navijači Zvezde u pitanju

Image
Foto: Screenshot

Porazom 1-3 startao je Köln u ovosezonsko izdanje Europske lige, a pred nogometašima tog njemačkog kluba novi je ispit koji donosi ogled protiv Crvene zvezde.

28.9.2017.
9:06
Screenshot
VOYO logo

Prema pisanju Bilda, u Kölnu ništa ne prepuštaju slučaju pred ogled koji započinje u 19 sati, pa je tako donesena odluka prema kojoj će 1200 učenika jedne tamošnje škole svojim kućama već nakon šestog školskog sata, odnosno u 13.20. Također, gradske vlasti su pisanim putem sugerirale roditeljima da polaznike jedne tamošnje gimnazije ranije upute kućama.

Je li u pitanju panika ili mjera predostrožnosti pita se njemački izvor napominjući da navijači beogradskog kluba, a očekuje se dolazak 5000 Delija, planiraju marš prema Rheinenergiestadionu. Njihov marš prema mjestu odigravanja utakmice nadzirat će 2300 policajaca koji imaju informaciju da su huligani iz redova navijača njemačkog kluba već internetskim putem okupili istomišljenike spremne na kraval.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokali u blizini stadiona ranije će danas zatvoriti svoja vrata, alkohol u blizini mjesta odigravanje neće se točiti, a posao smirivanja situacije policija je počela odrađivati već u srijedu kada je pritvorila osmoricu srpskih huligana. Jedan od njih navodno je i Ivan Bogdanov zvan Ivan Grozni kojeg se opisuje kao 'zloglasnog huligana i neonacista'. Sud će odlučiti hoće li smjeti ići na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo