'Pola' Vatrenih sele na jug, samo Modrić ide na sjever?

'Sir Alex Ferguson mora donijeti samo jednu novogodišnju odluku, dovođenje Luke Modrića.", uvod je to u komentar Jamesa Robsona u dnevniku Manchester Evening News.

11.11.2011.
17:18
VOYO logo

Veoma utjecajan list koji je jako blizak Crvenim vragovima u spomenutom članku bavi se poteškoćama u veznom redu aktualnog engleskog prvaka Manchester Uniteda, a autor je uvjeren kako je pravo rješenje za Fergusonovu momčad 26-godišnji hrvatski reprezentativac i član Tottenhama.

"Menadžer Uniteda je proveo ljeto neuspješno pokušavajući dovesti zamjenu za Paula Scholesa. Sada ima četiri tjedna u siječnju da osigura playmakera kojeg očajnički treba. A malo ih je, ako ih uopće ima, koji se u tu priču uklapaju bolje od Modrića", piše MEN i podsjeća da je Ferguson tijekom ljeta bez uspjeha pokušao dovesti Wesleyja Sneijdera iz Intera i Samira Nasrija iz Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson bi se stoga, smatra autor, trebao odreći svoga običaja da značajnija pojačanja kupuje gotovo isključivo tijekom ljeta, a nije nevažno i da bi Modrić mogao igrati za United u drugom krugu Lige prvaka.

I španjolski prvoligaš Villarreal u potrazi je za napadačem, a prema pisanju madridskog AS-a, tri su kandidata za dolazak na El Madrigal među kojima i naš Ivica Olić. Čelnici Žute podmornice još uvijek razmišljaju je li bolje kupiti pojačanje ili dovesti nekoga na posudbu, što bi bila jeftinija opcija, ali i samo kratkotrajno rješenje. Dakako, belgijski reprezentativac Lukaku dolazi u obzir samo kroz posudbu budući da ga se Chelsea, koji ga je ljetos doveo iz Anderlechta za 22 milijuna eura, ne želi riješiti, ali mu želi osigurati kontinuitet igara što trenutno na Stamford Bridgeu nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac Saviola od 2009. igra u Benfici, ali ove sezone ne dobiva prilika kao ranije što ga je nagnalo na razmišljanje o odlasku. U sličnoj je situaciji i hrvatski reprezentativac Ivica Olić koji se teško probija u Bayernovu momčad pokraj raspoloženog Marija Gomeza. I sam je najavio kako namjerava otići iz bavarskoga kluba ako se situacija ne promijeni, a uz Villarreal se posljednjih tjedana spominjao još niz europskih klubova kao moguća nova destinacija našeg nogometaša.

Nakon poražavajućeg ulaska u novu sezonu, čelnici još uvijek aktualnog svjetskog klupskog prvaka Intera namjeravaju se pojačati tijekom siječnja, a jedna od meta im je, tvrdi La Gazzetta dello Sport, i naš Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak ljetos je došao u Borussiju Dortmund iz Club Bruggea za otprilike 5.5 milijuna eura. Dobrim se igrama nametnuo treneru Jürgenu Kloppu, a dosad je u deset bundesligaških nastupa postigao dva pogotka. U Ligi prvaka je, pak, u četiri utakmice zabio jedan gol kojim je njemačkom prvaku donio bod (1:1) protiv Arsenala. Gazzetta ga opisuje kao modernog veznog nogometaša s osjećajem za gol.

Ipak, koliko god bi Interova ponuda mogla biti izdašna i primamljiva, teško je povjerovati da bi ga Borussia pustila nakon samo šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rimski Lazio se tijekom siječnja namjerava pojačati vezni red, a napadač Miroslav Klose je navodno napravio dobru reklamu Danijelu Pranjiću. Corriere della Sera pak navodi kako je njemački napadač preporučio čelnicima svoga kluba da u zimskom prijelaznom roku dovedu njegovog bivšeg suigrača iz Bayerna. Rekao je vodećim ljudima Lazija da Pranjiću istječe ugovor sljedećeg ljeta što znači da bi ga Bayern u siječnju vjerojatno pustio za razumnu odštetu.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo