JEFTINA INVAZIJA NA MÜNCHEN: / Tko Mamićevim navijačima sufinancira putovanje?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo će sljedećeg utorka na Allianz Areni imati veliku podršku svojih simpatizera, gdje nogometaši Zorana Mamića gostuju kod Bayern Munchena u sklopu 2. kola skupine F Lige prvaka.

24.9.2015.
14:40
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Službene stranice Dinama obavijestile su kako su rasprodane sve ulaznice i da su zatvorene prijave za vaučere.

"U srijedu u 10 sati su popunjeni kapaciteti gostujuće tribine i zatvorene su prijave za vaučere za utakmicu 2. kola Lige prvaka u Munchenu između Bayerna i Dinama. S obzirom na broj prijava i mjesta na stadionu više se ne može prijaviti za vaučere za utakmicu. Ipak, ukoliko su se prijavili neki kojima vaučeri neće biti odobreni isto toliko ćemo primiti novih prijava. Podsjećamo, popis odobrenih vaučera bit će objavljen 24. rujna u 20:00 na službenoj stranici kluba. Prodaja vaučera po cijeni od 380 kuna bit će 25. i 26. rujna od 10 do 19 sati na ticket pointu", stoji na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izlet na klupski račun

To znači da bi se na Allianz Areni trebalo pojaviti najmanje 3500 simpatizera Modrih, no kako u Bavarskoj živi veliki broj Hrvata, sasvim je moguće da se na tribinama nađe i do 10.000 navijača hrvatskog prvaka. Samo gostovanje u Njemačkoj će proći uz jedan zanimljiv detalj. Naime, kako su otkrile kolege s portala Nogomet plus, dio navijača koji su vrlo bliski Zdravku Mamiću imaju vrlo povoljan izlet u Munchen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Navijači koje zovu Mamićevim plačenicima

Naime, Bad Blue Boys Fan Club je na svojoj stranici na Facebooku otkrio kako cijeli put s uključenom ulaznicom košta 400 kuna. Kako je cijena samog vaučera (ulaznice) 380 kuna ispada kako autobus košta samo 20 kuna po osobi. Očito će manjem dijelu navijača netko subvencionirati putovanje, a navijači koji nisu oduševljeni likom šefa Maksimirske 128 upiru prstom baš u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo