KAO DA JE BOMBA PALA / Pola Europe se zgraža nad njima. Pogledajte kakav su svinjac Talijani ostavili u svlačionici nakon debakla, kupaonica je najodvratnija

Image

Osim o selekciji i vodstvu reprezentacije, Talijani bi usput mogli malo poraditi i na ponašanju

28.3.2022.
13:32
VOYO logo

Aktualni prvaci Europe, Talijani, nisu se uspjeli plasirati na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Mundijal prvo nisu izborili regularnim dijelom kroz natjecanja po skupinama, pa su otišli u play-off gdje i su trebali svladati Makedoniju i Portugal za prolazak na SP.

Međutim, Talijani su se spotaknuli na prvoj stepenici. Na svom su terenu u Palermu izgubili od Makedonaca s 1:0 i ostali bez šanse za prolaskom dalje. Makedonija će sad plasman tražiti protiv Portugala, a Talijanima slijedi dug period za razmišljanje i donošenje važnih odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim o selekciji i vodstvu reprezentacije, Talijani bi usput mogli malo poraditi i na ponašanju. Naime, reprezentativci Italije ostavili su prvoklasni svinjac u svlačionici Palerma, a sve su to kamerom snimili u klubu i onda objavili na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svlačionica je izgledala kao da je eksplodirala bomba. Smeća, hrane, pića, bočica je bilo posvuda, po podovima, klupama, stolovima, pa čak i u kupaonici gdje se mogu po podu vidjeti i ostaci hrane. Video je do sada samo na Twitteru vidjelo gotovo milijun ljudi, a kako su brojni portali po Europi prenijeli ovu snimku, možemo reći kako su izazvali zgražanje barem na pola kontinenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo