POKLONITE SE OVOM BESRAMNO DOBROM POTEZU: / Kolumbijac zabio fantastičan pogodak koji je bacio navijače u ekstazu

Image
Foto: Screenshot: You Tube
11.5.2017.
10:52
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Chapecoense je stigao u Medellin šest mjeseci nakon što je u studenome prošle godine u blizini toga grada u padu zrakoplova poginula gotovo čitava momčad toga kluba kada je putovala na utakmicu finala Copa Sudamericane.

GENIJALAN POTEZ: Pogledajte kako je Benzema učinio smiješnim braniče Atletica i namjestio gol

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počasni gol za Chapecoense postigao Tulio Melo

Po dva gola za Atletico postigli su Kolumbijac Andres Ibarguen i Dayro Moreno, dok je počasni gol za Chapecoense postigao Tulio Melo osam minuta prije kraja utakmice. Svaka akcija Atletico Nacinala u ovom susretu za pogodak bila je izrađena i lijepa, a posebno je bio atraktivan pogodak Nacionala za 4-0 koji je postigao Ibarguen u 80. minuti susreta za 4-0. Atletico Nacional povukao je jednu kontru poslavši telederegiranu loptu prema naprijed.

Image
Foto: AFP, RAUL ARBOLEDA

Majstorski lobao vratara Chapecoensea

Lopta je bila došla do Ibarguena na lijevoj strani. Napadač Nacionala promijenio je smjer, fintirao svog čuvara koji je uklizao i na trenutak omeo Ibarguena. Samo na trenutak. Jer, Ibarguen je tad došao na nekih 12 metara od gola, usporio korak, navukao na sebe još jednog igrača, znači u tom trenutku su na njemu bila dvojica, a onda majstorski lobao vratara Chapecoensea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj trenutak za divljenje možete vidjeti u videu dolje od 08. 12.

Potez i pogodak izazvali su erupciju oduševljenja na tribinama s navijačima Atletico Nacionala koji su nahrupili na ogradu i skoro popadali s tribine. Ibarguen je svoj pogodak proslavio posebnim plesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atletico je brzo poveo i to je usmjerilo utakmicu u njegovu korist. Imali smo šanse kod 2-0 koje nismo iskoristili, a onda su oni zabili treći i četvrti gol. No, mi smo još uvijek u fazi rekonstrukcije momčadi, sezona je tek počela", kazao je trener Chapecoensea Vagner Mancini nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo