KIŠA NIJE ISPRALA SRAMOTU: / Englezi se vratili kući, naslovnica The Suna šokirala Rooneya i njegovu suprugu

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Reprezentativci Engleske nakon debakla na Euru i ispadanja od senzacije turnira Islanda vratili su se u domovinu.

29.6.2016.
6:45
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Engleski mediji razapeli su sad već bivšeg engleskog izbornika Roya Hodgsona i društvo zbog sramote koja je dobrano potresla nogometno vruću naciju. Tuga i očaj na licu reprezentativaca Gordog Albiona bili su vidljivi i prilikom izlaska iz aviona na aerodromu Luton. Izgledali su pokislo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokisli i osramoćeni

Pokisli ne samo zbog kiše koja je padala u utorak, već i sramote nakon ispadanja s Eura i to od reprezentacije od koje to na Otoku nitko nije očekivao. Naravno, na dočeku nije bilo nikoga, a engleski reprezentativci neprimjetno su sjeli u automobile i zaputili se svojim kućama.

The Sun piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad milijunskih igrača sletjela je u domovinu nakon poniženja od Islanda", sarkastično ističe poznati britanski tabloid koji je najoštrije udario po neuspjehu i samoj reprezentaciji.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činilo se kako što prije žele otići svojim kućama. Izgledali su poniženo".

Sad već bivši izbornik Roy Hodgson samo istaknuo je još ranije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što se sve završilo na ovakav način, ali takve stvari se događaju".

Hodgson se nije udostojio ni objasniti poraz

Gary Lineker se crvenio nakon utakmice i napisao na Twitteru da je Engleska ispala od reprezentacije koja ima više vulkana nego profesionalnih nogometaša, a Hodgson je nakon ispadanja od Islanda sve pokušao objasniti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli su mi da je važno da budem ovdje. Ne znam zašto niti znam što uopće radim ovdje. Nakon utakmice sam rekao da podnosim ostavku. Nisam sretan što sam došao, ali valjda je trebalo prema nekome usmjeriti strelice", kazao je Hodgson koji očito nije smatrao da je potrebno odgovoriti na neka pitanja nakon ispadanja Engleske s Eura od reprezentacije u čijoj državi nema ni 20.000 profesionalnih igrača i koja broji nešto više od 323 000 stanovnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su razapeli engleske reprezentativce, a britanski tabloid The Sun bio je najbrutalniji u tome. Dan nakon tužne debakla u Nici na svoju naslovnicu stavio je fotografiju uplakanog šestogodišnjeg sina engleskog napadača Waynea Rooneya, Kaija, uz naslov: "Dumbs gone to Iceland".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjela sam naslovnicu i to me šokiralo. Svi imaju pravo na mišljenje, ali meni je muka od ovoga", napisala je supruga Waynera Rooneya, Coleen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo