POJAVIO SE MINI PROBLEM ZA ZLATKA DALIĆA I VATRENE: / 'Njemu je potreban odmor, ali nema ga tko zamijeniti'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Već je odigrao 15 utakmica, a prije okupljanja će još tri puta na teren

31.10.2019.
11:52
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac MateoKovačić preporodio se s dolaskom legendarnog Franka Lamparda na klupu Chelseaja. Čuveni Englez ne može zamisliti vezni red bez Vatreno pogotovo nakon onog što je pokazuje u tandemu s Jorghinom.

Igra svaku utakmicu

Navijači Chelseaja iz utakmice u utakmicu sipaju komplimente na račun dvojca, međutim sada se pojavio jedan problem. Dvojac je nastupio u svih 15 utakmice ove sezone i potreban im je predah jer je sezona duga. Lampard ih je htio poštedjeti utakmice s Manchester Unitedom u srijedu navečer, ali na kraju ih je bio prisiljen poslati na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Chelsea's Italian midfielder Jorginho (L) and Chelsea's Croatian midfielder Mateo Kovacic celebrate after winning at the end of the UEFA Champions League Group H football match between Ajax Amsterdam and Chelsea on October 23, 2019 at the Johan Cruijff Arena, in Amsterdam., Image: 478649415, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: John THYS / AFP / Profimedia

"Volio bih da sam mogao Kovačića, a posebno Jorginha odmoriti večeras. Puno su igrali, a sezona je duga, ali to nisam moga napraviti jer se N'Golo, Ross i Loftus-Cheek oporavljaju od ozljeda. Zbog toga sam ih bio prisiljen staviti u sastav, ali tako je kako je", poručio je Lampard.

Nakon svega toga nameće se pitanje u kakvom će stanju Kovačić doći na reprezentativno okupljanje. Još tri utakmice odigrat će Chelesa do obračuna Hrvatske sa Slovačkom. Ovog vikenda protiv Watforda, potom sredinom idućeg tjedna u Ligi prvaka s Ajaxom, a uoči okupljanja odradit će i utakmicu s Crystal Palaceom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo