POJAVILI SE NOVI DETALJI NEREDA KOJI SU ODGODILI SUPERCLASICO: / Ovaj čovjek je sve zakuhao jeftinom provokacijom

Image
Foto: Screenshot

Fotografija koja se pojavila otkriva detalj koji dosad nismo imali prilike vidjeti

26.11.2018.
9:24
Screenshot
VOYO logo

Utakmica argentinskog superclasica između Boce Juniors i River Platea trebala se odigrati u subotu, međutim odgođena je nakon što je kamenovan autobus s igračima Boce dok su putovali prema stadionu u Buenos Airesu.

Izgred se dogodio na prilazu Riverova stadiona Monumental, a policija je suzavcem rastjerala huligane. Prema izvješćima, nekoliko igrača Boce je zadobilo porezotine od stakla, a nekolicina je doživjela i trovanje suzavcem. Veznjak Boce Pablo Perez završio je u bolnici zbog krhotina stakla na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatramo kako se nakon napada na naše igrače, utakmica ne može igrati u jednakim uvjetima za obje momčadi. Tražimo da se utakmica suspendira, te primjene sankcije," poručili su iz redova Boca Juniorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kadar koji puno govori

Međutim, pojavila se nova fotografija koja pokazuje da igrači Boce u svom autobusu nisu samo pjevali i skakali na putu do suparničkog stadiona Monumentala nego su i provocirali tisuće navijača Rivera oko autobusa.

Provokator sa snimke je kapetan Boce Fernando Gago, bivši igrač Reala, Rome, Valencije i reprezentacije Argentine. Snimka jasno pokazuje da Gago s kata klupskog autobusa navijačima najvećeg rivala pokazuje srednji prst. Naravno, to nije opravdanje za ono što su zatim učinili navijači Rivera, ali potez nogometaša Boce sigurno nije pomogao ovoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo