POJAVILA SE INFORMACIJA ZBOG KOJE DINAMO VEČERAS MOŽE DO POBJEDE: / Kriza u Fenerbahčeu nudi priliku za trijumf

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmica na Maksimiru nudi veliku šansu za Modre

20.9.2018.
17:06
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

S početkom u 21 sat nogometaši Dinama krenut će u ovosezonski otvarajući ogled Europske lige protiv Fenerbahčea. Maksimir će, čini se, još jednom biti ugodno ispunjen, a čini se kako utakmica s Turcima nije mogla doći u bolje vrijeme za Modre.

Prilika za to je tu, Fenerbahče je u krizi o kojoj svjedoče tri poraza u uvodnih pet kola u prvenstvu. Već se pričalo o smjeni trenera Cocua kad je sjela minimalna 1-0 pobjeda kod Konyaspora, a uz pomoć tribina na kojima se očekuje 20-ak tisuća gledatelja Dinamovi nogometaši tu priču mogu aktualizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriza u Turskoj

Naime, goste za vikend čeka gradski derbi s Bešiktašem pa je izvjesno kako će trener Fenerbahčea Phillip Cocu odmarati najmanje četvoricu prvotimaca. Loš start u turskom prvenstvu (dvije pobjede i tri poraza), stavlja Turcima imperativ na rezultat u gradskom derbiju, a ne u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fenerbahče je u krizi i vjerujem kako Dinamo može iskoristiti ovu priliku koja mu se pruža. Velikan može pasti”, rekao je radnije danas Vahid Halilhodžić za 24 sata, znalac koji je s trima reprezentacijama izborio nastup na svjetskim prvenstvima, za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo