OGLAS

TKO BI REKAO / Urlao je i jecao izlazeći s terena, a onda je šokirao sve. Pogledajte što je Neymar radio par sati nakon strašne ozljede

Image

Neymar je iznesen na nosilima u 87. minuti prvenstvene utakmice protiv Saint-Etiennea

29.11.2021.
17:46
VOYO logo

Brazilski nogometaš Neymar, član PSG-a, morat će pauzirati šest do osam tjedana zbog ozljede gležnja koju je zadobio u nedjeljnoj utakmici protiv St Etiennea, objavio je u ponedjeljak francuski prvoligaš.

"Pretrage su potvrdile da je Neymar Jr uganuo lijevi gležanj i da ima ozljede ligamenata. Očekuje se da će pauzirati od šest do osam tjedana", navodi se u priopćenju PSG-a koji dodaje da će dodatne pretrage biti obavljene za 72 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ozljede, tulumario

Neymar je iznesen na nosilima u 87. minuti prvenstvene utakmice protiv Saint-Etiennea u kojoj je PSG slavio 3-1, no, vjerovali ili ne, njemu ta ozljeda i ne predstavlja neki problem, barem ako je suditi po onome što je Neymar objavljivao nekoliko sati nakon što su ga uplakanog iznijeli s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je, kako piše katalonski Sport, nekoliko sati nakon te kobne utakmice uhvaćen na tulumarenju sa brazilskim pjevačem Jotappeom koji se igrom slučaja nalazio u Parizu. Vjerojatno bi sve ostalo neopaženo, da se dotični pjevač nije hvalio na društvenim mrežama da je u društvu Neymara. Sport također piše da se na zabavi pušila nargila i da se igrao poker.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo