POGLEDAJTE ŠTO JE SJAJNI BROZOVIĆ NAPRAVIO PRIJE ASISTENCIJE: / E vidite, upravo tako igraju pametni, moderni veznjaci

Image
Foto: Screenshot

Brozović je prvo sve dobro pratio, a onda se pametno ubacio iza leđa obrani

3.1.2021.
15:27
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Intera svladali su Crotone sa 6:2 (2:2) u prvoj današnjoj utakmici 15. kola talijanske Serie A, što im je osma uzastopna pobjeda u domaćem prvenstvu, kojom su privremeno izbili na vrh ljestvice. Bio je to efikasan dvoboj sa čak 6 golova, u kojem Crotone na San Siru nije mogao u drugom dijelu zaustaviti taj moćni milanski stroj.

Image
INTER OSIGURAO OSMU UZASTOPNU POBJEDU: /

Brozović asistirao, briljirali Martinez i Lukaku

Image
INTER OSIGURAO OSMU UZASTOPNU POBJEDU: /

Brozović asistirao, briljirali Martinez i Lukaku

Inter u drugom zabio 4 gola

No, da je bilo po onoj po jutru se dan poznaje, onda bi Interisti izgubili. Naime, Crotone je poveo u 12. minuti pogotkom Zanellata, da bi u 20. minuti Lautaro Martinez izjednačio prvim od svoja tri pogotka. Inter je prvi put poveo u 31. minuti, kad je branič Crotonea Luca Marrone u pokušaju sprečavanja pogotka preusmjerio loptu u svoju mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su ipak do kraja poluvremena izjednačili na 2:2, kad je u 36. minuti Golubić bio precizan iz kaznenog udarca dosuđenog na interveciju VAR-a.

U drugom poluvremenu je Inter potpuno nadigrao Crotone. U 57. minuti Martinez je drugi put zatresao mrežu, a asistent je bio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Crotonea nisu na vrijeme prenijeli loptu na polovicu suparnika zbog visokog presinga igrača Intera, morali su ju vratiti golmanu koji ju je ispucao, ali ona je nakon skoka igrača Intera došla do Nerazzurra koji su odmah povukli novi napad.

Brozović dobro pratio akciju

Brozović je prvo sve dobro pratio, a onda se pametno ubacio iza leđa obrani u prazan prostor, Lukaku mu je dodao petom, lopta je malo zapela u šumi nogu ali nekako došla do Vatrenog, taj srebrni Hrvat je s(p)retno došao do lopte a onda ju lijevom dodao Martinezu na lijevoj strani za gol. Tu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam minuta poslije Romelu Lukaku je svojim 50. pogotkom u dresu Intera povećao prednost na 4:2. Za 5:2 je u 78. minuti Martinez postigao treći pogodak, najbrže reagirajući na odbijenu loptu nakon što je gostujući vratar obranio udarac Ivana Perišića s ruba kaznenog prostora. Konačnih 6:2 postavio je Achraf Hakimi u 87. minuti.

Marcelo Brozović je odigrao cijelu utakmicu za Inter, a Ivan Perišić je ušao u 75. minuti umjesto Lukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo