POGLEDAJTE SENZACIONALAN POGODAK BILIĆEVOG LJUBIMCA: / Protiv ovakvog udarca vratar nije imao šanse

Image
Foto: AFP

Veliku pobjedu Marseilla nad Guingampom zasjenio je fenomenalan pogodak Payeta

17.9.2018.
8:20
AFP
VOYO logo

U posljednjem susretu 5. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na svom Velodromeu svladao Guingamp sa 4-0 (0-0). Golove su postigli Thauvin (57, 80), Payet (73) i Mitroglou (83). Pogodak Payeta oduševio je gledatelje na tribinima, riječ je o senzacionalnom voleju koji vratara ostavlja bez mogućnosti da ga obrani.

Hrvati na klupi

Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car ostao je na klupi Marseillea koji je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto sa 10 bodova, koliko imaju i treći Lille te četvrti Toulouse, dok vodeći Paris SG ima maksimalnih 15. Guingamp je ostao posljednji bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma Bašić ostao je na klupi Bordeauxa koji je u vrlo zanimljivom dvoboju na svom terenu igrao 3-3 protiv Nimesa. Dvostruki strijelac za Bordeaux bio je Briand (26, 56), a jedan pogodak dodao je Kalu (57), dok su za Nimes uspješni bili Guillaume (31), Bobichon (45) i Bozok (77). Pretposljednji Bordeaux sada ima četiri boda, dok je Nimes osmi sa sedam.

U prvom nedjeljnom dvoboju Nantes i Reims su podijelili bodove igrajući 0-0. Nantes je 17. s pet bodova, a Reims 10. sa sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo