POGLEDAJTE PLJESAK KOJIM JE MODRIĆ ISPRAĆEN: / Real očitao lekciju Eibaru, čiji su navijači hrvatskom veznjaku priredili ovacije

Image

Rezultatski vrlo uvjerljivo, a bilo je 4-1, nogometaši madridskog Reala odradili su gostovanje kod Eibara u utakmici 26. kola španjolskog prvenstva. Luka Modrić sudjelovao je u njemu igrom do 71.

4.3.2017.
18:50
VOYO logo

Susret je obilježio raspoloženi Karim Benzema koji je sudjelovao kod tri pogotka svoje momčadi. Zabio je uvodna dva i asistirao za treći Jamesu Rodriguezu, a sve to već do 29. minute ogleda. Francuskom napadaču ovo je prva utakmice sezone u kojoj je sudjelovao kod tri gola Real Madrida, a pritom je prekinuo post od sedam prvenstvenih ogleda bez da se upisao među strijelce. Susret je definitivno zaključen u 60. minuti kad je Marco Asensio zabio za 4-0, samo da bi Ruben Pena u 72. postavio konačan rezultat. Inače, bio je ovo prvi pogodak Eibara Real Madridu na stadionu Ipurua ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primljeni pogodak Reala bio je 32. kojeg je Keylor Navas propustio u svoju mrežu, gledano kroz sva natjecanja. U cijeloj prošloj sezoni kapitulirao je jednom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret su za Real propustili Cristiano Ronaldo i Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo