Pogledajte ovo: Vatreni na zadnjem treningu, Hrvat oduševio na plaži

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji zatvoreni trening pred utakmicu s Meksikom, koja je na rasporedu u ponedjeljak u 22.00. Sve se zna osim Kovačevih 11.

22.6.2014.
21:02
VOYO logo

Iako su se u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu nad Arenom Pernambuco nakratko nadvili crni oblaci, vijesti iz Recifea su optimistične. Vremenski uvjeti su rajski u odnosu na one u Manausu, a vrijeme je ugodno, baš za igranje.

Hrvatska je u brazilski grad od milijun i pol stanovnika stigla još u subotu navečer, a smještena je u hotelu na atlantskom oceanu, blizu plaže koja izgleda kao naslikana. Ima tu već i pokoji hrvatski navijač, koji će u ponedjeljak imati težak posao protiv više od 30.000 Meksikanaca na Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je naš fotoreporter na plaži u Recifeu ulovio veselog hrvatskog navijača iz Tomislavgrada, koji je svojom pojavom i nogometnim potezima s cigaretom u ustima oduševljavao Brazilce (kako je to izgledalo možete pogledati u našoj fotogaleriji).

I dok je oko hotela veselo, pa su tako Meksikanci u subotu našima pjevali pod prozorom, u hrvatskoj je taboru njemačka disciplina. Hrvatska se kod FIFA-e vodi kao domaćin, pa je službeni trening u nedjelju bio ipak nešto ranije nego prije utakmica s Brazilom i Kamerunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Niko Kovač već tradicionalno nije prije utakmice želio govoriti o sastavu Hrvatske, niti o detaljima pripreme susreta. No, već se danima govori o samo jednoj dilemi u veznom redu - Mateo Kovačić ili Marcelo Brozović.

Zato je meksički sastav odavno poznat. Meksikanci će nastupiti u svojoj formaciji 3-5-2: Ochoa - Rodriguez, Marquez, Moreno - Aguilar, Layun - Vasquez, Hererra, Guardado - Dos Santos, Peralta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska od 1998. godine nije prošla skupinu svjetskog prvenstva. Vrijeme je...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo