VIDEO: / Majstorski! Hrvat zablistao u dresu Barcelone!

Zanimljiva vijest stiže iz Katalonije gdje je Barcelona B u srijedu odigrala prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Indonezije do 19 godina i slavila sa 6:0.

24.9.2014.
17:43
VOYO logo

Zahvaljujući zloglasnom ugrizu koji je na Svjetskom prvenstvu demonstrirao na talijanskom braniču Chiellinuju, Luis Suarez kao najveće pojačanje Barcelone i dalje ne smije igrati u službenim utakmicama. Podsjetimo, FIFA ga je kaznila sa četiri mjeseca suspenzije, pa je igračina od 80 milijuna eura priključena drugoj momčadi Barçe.

A tamo je od ovoga ljeta i naš Alen Halilović, koji se odlično snašao u novoj sredini. Momčad koja se inače natječe u drugoj španjolskoj ligi u srijedu je odigrala prijateljsku utakmicu s Indonezijom U19, a zablistali su upravo Halilović i Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/657KRislgYo

Barcelonu je u vodstvo doveo Makedonac Babunski, a Suarez je zabio drugi gol, u 12. minuti i na kraju pogodak za 5:0. Kod drugog gola, Halilović je s centra sjajno ubacio okomitu loptu u šesnaesterac za brzonogog Urugvajca, a ovaj je projurio pored čuvara i zabio svoj prvi pogodak u dresu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3:0 postavio je Thomas Vermaelen koji se još uvijek oporavlja od ozljede, a do kraja su još zabili Bicho, Suarez i Rolon.

"Zadovoljan sam utakmicom i postignutim golovima. Dobro smo igrali", prokomentirao je nakon susreta Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo