POGLEDAJTE OVACIJE ZA IKONU: / Frank Lampard se vratio na Stamford Bridge, a ono što je tamo doživio pamtit će cijeli život

Image
Foto: Screenshot

Tako se dočekuju legende kluba

31.10.2018.
21:11
Screenshot
VOYO logo

Najljepše i najproduktivnije dane nogometne karijere Frank Lampard proveo je u dresu Chelseaja predvodeći momčad s kapetanskom vrpcom oko ruke. Pred navijače koji su ga obožavali Lampard je ponovno izašao večeras, ovaj put u ulozi menadžera momčadi Derby Countyja koji svoju momčad vodi u utakmici 4. kola EFL Cupa.

Ovacije

Očekivana je bila reakcija publike nakon što je Lampard kročio nogom na travnjak stadiona na kojem je stekao svjetsku slavu. Oni isti koji su mu pljeskali nakon što je klubu pomogao donijeti tri naslova najbolje momčadi Premier lige, jedan naslov u Ligi prvaka i još pregršt trofeja, pljeskali su mu i sad dokazujući da ne zaboravljaju svoje legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lampard je, očekivano i jednako toplo, uzvratio pljesak vjerojatno se usput nadajući da će njegova momčad kreirati iznenađenje kakvo je kreirao i u 3. kolu ovog natjecanja kada je iz njega izbacio Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo