DOBIO JE I SVOJU EMISIJU / Pogledajte nevjerojatne scene na turskom aerodromu kad je došao Livaković: Njega i ženu snimali za vrijeme leta

Image
Foto: YouTube Fenerbahce

Scene na turskom aerodromu govore više od tisuću riječi

24.8.2023.
13:43
YouTube Fenerbahce
VOYO logo

Vratar Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković uskoro će potpisati ugovor s turskim velikanom Fenerbahčeom, potvrdio je klub iz Istanbula na svojim mrežnim stranicama, a scene na turskom aerodromu govore više od tisuću riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fenerbahče je postigao načelni dogovor s nogometašem i njegovim klubom Dinamom Zagreb o transferu vratara Dominika Livakovića. On će u četvrtak doći u Istanbul kako bi prošao zdravstvene preglede i dogovorio daljnji transfer, te slijedi predstavljanje javnosti", stoji u kratkoj objavi Fenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Dinama tako napušta klub na dan važne utakmice hrvatskog prvaka, prvog dvoboja play-offa Europa lige protiv Sparte Prag. Turci su požurili s prijelazom jer je njihov prvi vratar Altay Bayindir prije dva dana prešao u Manchester United uz odštetu od sedam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković (28) je karijeru započeo u rodnom Zadru, bio je član i Zagreba, a za Dinamo je dosad skupio 293 nastupa. Za reprezentaciju Hrvatske ima 45 nastupa te osvojenu srebrnu i brončanu medalju sa svjetskih prvenstava.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo