Pogledajte 'neviđenu' glupost zvijezde Manchestera: 'Tako je ispalo'

Nakon pobjede Manchester Uniteda protiv West Ham Uniteda (2:1) javio se i menadžer Crvenih Vragova Louis Van Gaal, te pokušao opravdati 'glupost' Waynea Rooneya koji je u 59.

28.9.2014.
9:39
VOYO logo

Van Gaal je nakon dvoboja kazao kako vjeruje da Rooney nije htio napraviti sporni prekršaj za crveni karton.

“Rooney je napravio profesionalni faul, možemo to tako nazvati. Ne mislim kako je Wayne želio to napraviti na takav način. Tako je jednostavno ispalo, a u takvim situacijama to je crveni karton, kazao je nizozemski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Gaal je naglasio kako je jako važno što su njegovi nogometaši uspjeli da ostvare drugu pobjedu ove sezone, posebno poslije razočaravajućeg poraza od Leicestera prije tjedan dana. Tada su vodili sa 3:1, a na kraju su izgubili 5:3.

//www.youtube.com/embed/-UH5DTK-Ggo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ova pobjeda nam je jako važna, možete zamisliti samo koliko. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, igrali smo atraktivni nogomet. Pogodak smo primili iz kontre. Ali, generalno sam zadovoljan što smo zadržali ovaj rezultat jer je bilo teško igrati sa igračem manje protiv momčadi koja igra na visoke lopte i time preskače igru. I, jako sam zadovoljan pristupom utakmici svojih igrača”, naglasio je Nizozemac.

Zahvaljujući toj pobjedi United sada ima osam bodova i drži sedmo mjesto na tablici Premiershipa. Na prvom mjestu je Chelsea s 16 bodova. U slijedećem kolu Manchester United igra protiv Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo