POGLEDAJTE MAJSTORIJU NEVJEROJATNOG NIKOLE VLAŠIĆA: / Realovim zvijezdama još uvijek se vrti u glavi

Image
Foto: Screenshot

Mladi Hrvat opet je bio jedan od najboljih igrača ruske momčadi u pobjedi nad Real Madridom

13.12.2018.
8:52
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši moskovskog CSKA sinoć su još jednom su šokirali aktualnog europskog prvaka Real Madrid. Nakon što su u 2. kolu skupine u Moskvi pobijedili sa 1-0, večeras su u susretu 6. kola u Madridu slavili sa 3-0, ali i ispali iz Europe.

Rusko slavlje pokvarila je vijest iz Plzena gdje je Viktorija pobijedila Romu sa 2-1 i izborila nastavak natjecanja u Europskoj ligi, dok je europska priča za CSKA završila. Tako je CSKA došla u situaciju da dva puta pobijedi Real Madrid i svejedno ispadne iz skupine Lige prvaka, to se vjerojatno nikad prije nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio akcijom

Pozornost svih na stadionu ponovno je ukrao Nikola Vlašić, a posebno se izvodio potezom koji je doveo do trećeg pogotka ruske momčadi. Odigrali su Moskovljani sjajnu akciju, a kamera je tijekom cijelog napada pratila kretanje Nikole Vlašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je pravovremeno reagirao i ušao u šesnaesterac, uzeo loptu suigraču Chalovu i zatim ispremiješao obranu Reala, da bi zatim sjajno pronašao Sigurdssona koji zabija za 3:0. Video ove sjajne Vlašićeve akcije možete pogledati ispod teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo