NIJE NI NA RADARU / Pogledajte kakve slike i poruke potjerani Vatreni Ante Rebić objavljuje dok se njegovi bivši suigrači spremaju za Rusiju

Image
Foto: Profimedia

Dok se njegovi bivši suigrači pripremaju za Rusiju, Rebić na svom Instagram-profilu ne objavljuje poruke podrške

13.11.2021.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak se vratila u Hrvatsku s Malte, gdje je u četvrtak razbila domaćina sa 7:1 i započela je s pripremama za finalni kvalifikacijski ogled protiv Rusije. Vatreni će se boriti za prvo mjesto i izravan plasman na SP 2022., s vodećom Rusijom u nedjelju od 15 sati u Splitu na rasprodanom Poljudu.

Vatreni će na prepunom Poljudu tražiti pobjedu kojom bi osigurali direktan plasman na svjetsku smotru. Svaki drugi ishod osim osvajanja tri boda protiv Rusa, Hrvatskoj bi donio dodatne kvalifikacije. Hrvatska u petak nije trenirala i do okršaja na Poljudu odradit će smo jedan trening, u subotu. Sjajna vijest za izbornika Dalića je to što niti jedan igrač nakon utakmice s Maltom nema nikakvih zdravstvenih problema i svi su spremni za Ruse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju utakmicu kvalifikacija između Hrvatske i Rusije vjerojatno će gledati cijela Hrvatska, a pitanje je hoće li je gledati i dojučerašnji junak Vatrenih, nedavno protjerani Ante Rebić. Dok se njegovi bivši suigrači iz reprezentacije pripremaju za Rusiju, Rebić na svom Instagram-profilu ne objavljuje poruke podrške, kao što to znaju činiti ostali igrači koji ne mogu igrati ili nisu pozvani, već objavljuje neke sasvim desete poruke i slike.

Rebić je objavio sliku na kojoj pozira s kamerom i objavio je stih iz pjesme "Karabaja" Zabranjenog pušenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije niti na radaru

Podsjetimo nakratko zašto Rebić nije tamo gdje bi trebao biti, u reprezentaciji. Nakon završetka Europskog prvenstva ljetos, Rebić je javno prozvao izbornika Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje dvije-tri godine govno (stavio je emoji. op.a.). Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu", napisao je Rebić i tako između redaka prozvao izbornika Zlatka Dalića.

Otkada je to napisao na svom Instagramu, Dalić ga je izbacio iz reprezentacije i više ga nije zvao, bez obzira na to što je Rebić u dosta dobroj formi i što bi od njega imao koristi. Rebić nije niti na radaru Dalića, a dvojimo da će i biti, vjerojatno, sve dok se javno ne ispriča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo