Pogledajte kako su se igrači Borussije ispričali navijačima

Tužna sezona za navijače Borussije iz Dortmunda se nastavlja. Porazom od Augsburga ostali su na dnu Bundeslige, a nakon tog kiksa igrači su se ispričali navijačima.

5.2.2015.
9:36
VOYO logo

Imali su domaći i igrača više zadnjih pola sata, ali ništa od toga, u cijeloj utakmici napravili su dvije poštene šanse i bijes 80.000 navijača na Signal Iduna Park bio je opravdan. Umjesto za naslov prvaka, pred njima je žestoka bitka za ostanak u Bundesligi.

Vratar Roman Weidenfeller i kapetan Mats Hummels su odmah nakon utakmice otišli do navijača i ispričali se za zbog debakla. Potez je to koji rijetko viđamo i treba čestitati igračima što su smogli snage i stali pred 80.000 srca koje razočaravaju ove sezone. Već sedam utakmica ne znaju za pobjedu i imaju samo 16 bodova na kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu nas optuživati za puno toga i sve je opravdano. Boriti se znači i imati hrabrost donijeti pravu odluku, a toga nam je nedostajalo", rekao je trener Jurgen Klopp kojem se zasad ne trese stolica. No, ukoliko Borussia opet kiksa narednog vikenda (kod još jednog utopljenika Freiburga)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo