Pogledajte kako simuliraju igrači Barcelone!

"Svi govore o Barceloni i fair playu, ali oni su daleko od toga.

28.4.2011.
16:41
VOYO logo

Barcelona je u Madridu pobijedila Real s 2:0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Prijelomni trenutak susreta dogodio se u 61. minuti, kada je crveni karton dobio branič Madriđana Pepe nakon brutalnog starta na Alvesa.

"Pepe je možda i napravio prekršaj, no nije bio za crveni karton. Tri sam puta igrao protiv Barcelone i svaki smo put ostali s deset igrača. Svi govore o Barceloni i fair playu, ali oni su daleko od toga. Kada god uđete u dvoboj s nekim Barceloninim igračem, oni padaju, plaču i drže se za lice. Njihov trener, navijači i igrači na klupi uvijek plaču. Barcelona je fantastičan klub s fantastičnim igračima, ali moraju promijeniti svoje ponašanje", zaključio je Adebayor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaista, bilo je previše sumnjivih situacija u kojima se igrači Barcelone odglumili, ili barem preglumili prekršaj, ali Realovi 'drvosječe' su također podijelili tradicionalnu porciju udaraca batina Messiju i društvu za koje nisu kažnjeni po pravilima.

Zanimljivo je da je upravo Adebayor napravio jedan od najgrubljih prekršaja na utakmici, kada je u 82. minuti s dvije ruke nokautirao Busquetsa i dobio samo žuti karton. Bio je to bez sumnje prekršaj za isključenje, namjerno je udario protivnika u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će da je taj mali detalj, valjda, zaboravio.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KBWChtbecHaTNjM1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104270791006 arti-201104270794006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo