Ovako kupuje Alex Ferguson, ni riječi o Modriću

Jedan od ponajboljih trenera svijeta, Sir Alex Ferguson, osobno je na presici predstavio dva ovoljetna pojačanja Manchester Uniteda, Japanca Shinjija Kagawu i 18-godišnjeg veznjaka Nicka Powella.

13.7.2012.
7:30
VOYO logo

Mladi Nick Powell stigao je u Manchester iz niželigaša Crewe Alexandra za 6 milijuna funti, dok je ofenzivni krilni veznjak Kagawa u Manchester stigao iz dortmundske Borussije, za 17 milijuna funti. Osim predstavljanja dvojice prinova, novinari su Sir Alexa ispitivali o mogućim novim pojačanjima ovoga ljeta.

"Moguće je da ćemo dovesti još jednog, možda dva igrača. Uvijek kada se održava neki veliki turnir, dolazi do zastoja na nogometnom tržištu. Međutim, sada kad je Europsko prvenstvo završeno, pokušat ćemo dovesti još nekog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson je prokomentirao i bijeg mladog Francuza Paula Pogbe iz Manchestera u Juventus ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam razočaran Pogbom, u to nema sumnje. Pokazao je veliki nedostatak poštovanja prema našem klubu. Međutim on je donio svoju odluku. Premda se uvijek činilo da bi mogao otići, nikada nam ničim to nije dao do znanja. I to je bilo razočaravajuće".

Iako otočki mediji Luku Modrića i dalje guraju prema Old Traffordu, čini se da interes nije obostran. Na presici Modrić uopće nije spomenut, niti od strane novinara, a ni od Fergusona. Uostalom, dovoljno je pogledati iznose koje je iskusni Sir Alex dosad potrošio na pojačanja. Kagawa i Powell zajedno koštaju dvostruko manje od 50 milijuna funti odštete koja se veže uz Lukino ime. Ostaju Real, Chelsea i PSG...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje traje neizvjesnost oko nastavka karijere 28-godišnjeg veznjaka Manchester Uniteda Darrena Fletchera. Škotski nogometaš će propustiti početak nove sezone Premierlige jer i dalje ima kroničnih problema s crijevima zbog kojih ne igra od prosinca prošle godine.

Alex Ferguson prokomentirao je i njegovu tešku situaciju te ponudio spas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

!Darren još uvijek nije započeo s treninzima. Očito su pred njim veliki izazovi. Velika je to šteta jer se radi o istinskom profesionalcu i krasnom dečku. Sigurno ćemo pronaći poziciju za njega u klubu ako ne bude mogao nastaviti karijeru". Fletcher je cijelu dosadašnju profesionalnu karijeru proveo u Unitedu, a za škotsku je reprezentaciju odigrao 58 utakmica. specijal-201102150360004-Transferi godine

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo